Om

Vår Vision

Att vara ett kompetensbolag som erbjuder rådgivning och utbildning inom cybersäkerhet, samt att hjälpa organisationer med innovation och strategi.

Vi arbetar även med produktinnovation, och lanserar snart Blizz, en produktlinje för health technology.

Peter Gullberg

Peter Gullberg, VD, Security Expert, CISSP (peter@secway.se)

Peter har mer än 20 års erfarenhet inom säkerhet och cybersäkerhet. Peter har tidigare arbetat som CTO/Principal Engineer med expertis på banksäkerhet och identity and access management, med ansvar för teknikstrategi på Thales Group. Peter introducerade Risk Assessment and Threat Modelling inom Gemalto DIS. Han har även tagit fram bankdosor och mobilsäkerhetslösningar till bland annat Nordea och Handelsbanken, men även till globala banker som Barclays och Santander, där Peter har även arbetat med mass-produktion av dessa. Peter erbjuder expertis inom riskhantering och regulatory compliance inom flera områden, Cloud/Mobile/IT (ISO27K), medtech (ISO14971/IEC82304-1), industrial (IEC62443), samt automotive (ISO/SAE 21434).

Några av Secways engagemang är cyber-security och hotmodellering inom automotive security samt digitala cloud-tjänster.

Anette Gullberg

Anette Gullberg, delägare, CSO (anette@secway.se)

Är CSO på Secway, och ansvarig för produktlinjen blizz, som är Health Technology. Vår första produkt är BlizzRelief(tm), en product som reducerar symptom för värmevallningar.

Anette har arbetat med medicinteknik under många, och senaste åren arbetat med data science, för att etablera BlizzRelif(tm).